foto2.gif (8605 bytes) logo2.gif (3538 bytes)
buffet2.gif (1753 bytes)
Bestående af: 1 Forret - Buffet af 3 slags kød - 1 Dessert
menufor.gif (354 bytes)
1. Rejecocktail.
2. Hvidvinsdampet laks med skaldyr, krydderurtedressing og flutes.
3. Varmrøget peberlaks, flødestuvet spinat og brød.
4. Håndskåret ferskrøget laks serveres med flødestuvet spinat, slikasparges, dild og hjemmebagt brød.
menubuf.gif (389 bytes)
1. Glaseret herregårdsskinke.
2. Helstegt oksefilet.
3. Forloren vildtsvinekam.
4. Rødvinsmarineret svinekam.
5. Lammekølle.
6. Stegt kylling.
7. Appelsinmarineret andebryst.
8. Røget culotte.
Til buffeten serveres fransk kartoffelgratin, blandet salat, pastasalat, flütes og div. tilbehør.
menudes.gif (399 bytes)
1. Brieost med frugt fad.
2. Blåskimmelost og frugt fad.
3. Islagkage.
4. Pærer Belle Helene.
5. Is med frugt
 
menupris.gif (497 bytes)
Pris ved. Min. 25 personer
Pris pr. kuvert kr. 225,00