![]() |
![]() |
![]() Bestående af: 1 Forret - Buffet af 3 slags kød - 1 Dessert |
![]() 1. Rejecocktail. 2. Hvidvinsdampet laks med skaldyr, krydderurtedressing og flutes. 3. Varmrøget peberlaks, flødestuvet spinat og brød. 4. Håndskåret ferskrøget laks serveres med flødestuvet spinat, slikasparges, dild og hjemmebagt brød. |
|
![]() 1. Glaseret herregårdsskinke. 2. Helstegt oksefilet. 3. Forloren vildtsvinekam. 4. Rødvinsmarineret svinekam. 5. Lammekølle. 6. Stegt kylling. 7. Appelsinmarineret andebryst. 8. Røget culotte. Til buffeten serveres fransk kartoffelgratin, blandet salat, pastasalat, flütes og div. tilbehør. |
|
![]() 1. Brieost med frugt fad. 2. Blåskimmelost og frugt fad. 3. Islagkage. 4. Pærer Belle Helene. 5. Is med frugt |
|
![]() Pris ved. Min. 25 personer |
Pris pr. kuvert kr. 225,00 |